Бандикут — австралійське плодюче сумчаста - цікаве про тварин


Бандикут — австралійське плодюче сумчаста

Ці тварини розміром з кролика водяться по всій Австралії та на прилеглих островах.

Як і велика частина тварин — уродженців Австралії, бандикуты є сумчастими і носять своє потомство в «кишені» на череві.

Бандикуты трохи нагадують кенгуру через звичку час від часу підстрибувати на подовжених задніх лапах. Їхні передні лапи короткі, але дуже сильні. Звірятко використовує їх, щоб ритися в землі, шукаючи ласощів за допомогою довгого носа. Велику частину часу бандикуты проводять на самоті. Вдень вони відпочивають в добре захованих гніздах з листя або гілок, а вночі виходять на пошуки їжі.

Бандикуты пересуваються на чотирьох лапах, постійно зупиняючись, підводячись і озираючись, щоб не виявитися жертвою хижака.

Бандикуты приносять потомство кілька разів в році. При сприятливих умовах це може відбуватися кожні сім тижнів.


Додати коментар
Ім'я:*
E-Mail:
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *