Горал — моторний коротконогий бігун - цікаве про тварин


Горал — моторний коротконогий бігун

Горал — це восточноазиатское тварина, щось середнє між козлом і антилопою.

Водяться горалы в Китаї, Японії і Примор'я, віддаючи перевагу гористих районах.

Живуть вони невеликими сімейними групами, пасуться рано вранці і пізно ввечері, а вдень відпочивають на скелях. Це дуже рухливі тварини з сильними ногами, що дозволяють їм лазити по практично вертикальної поверхні.

Горалы невеликі, їх зростання в холці становить близько 70 сантиметрів. Самці і самки забезпечені короткими загнутими назад ріжками, у самців на потилиці коротка грива.

З допомогою рогів вони захищають свою територію від інших горалов. Сутички бувають жорстокими, адже знайти хорошу територію складно, а значить, є за що поборотися.

У Гімалаях горалов зустрічають на висоті до 4000 метрів.

У горалов кудлата шкура з теплим підшерстям під довгою шерстю. Колір шкіри може змінюватися від рудого до темно-сірого.


Додати коментар
Ім'я:*
E-Mail:
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *