Спинка і дві задні ніжки кролика... Рецепт приготування - цікаве про тварин

Спинка і дві задні ніжки кролика, обгорнені скибочками сала, 1/4 л винного соусу і прянощі за смаком для маринаду, сіль, перець, 100 г вершкового масла, 150 г густої сметани, 100 р шпику, ложка борошна, одна велика червона буряк. М'ясо покласти в маринад на 23 дні (разом з скибочками сала). Перед приготуванням м'ясо обсушити, покласти в глиняний форму, посолити, поперчити, додати 75 г масла і поставити в гарячу духовку на 40 хв час від часу поливаючи його сметаною і невеликою кількістю маринаду. Після закінчення смаження зібрати сік, що утворився, ретельно пере, змішати з борошном і прокип'ятити. Під час смаження кролика зварену буряк натерти, збризнути оцтом і злегка згасити з маслом, після цього посолити. Готове м'ясо злегка полити соусом, поруч гіркою викласти буряк Залишився соус подати в соуснику.


Кролик по-каталонськи. Тушка кролика, 400 г помідорів, 100 г сала, 100 г чорних маслин, 16 столових ложок рису, склянка бульйону, півсклянки білого сухого вина, 5 столових ложок рослинного масла. Шматки м'яса обсмажити в рослинній олії, додати нарізане сало і продовжувати смажити, через деякий час покласти четвертинки помідорів. Всі продовжувати тушкувати ще деякий час. Потім у каструлю покласти маслини, помірно посолити, поперчити, влити гарячий бульйон і вино. Коли вміст каструлі закипить, всипати сухий рис, рівномірно розподіливши його, накрити кришкою, варити при слабкому кипінні протягом 1 ч.
Кролик з капустою і сосисками. Тушка кролика, по одній столовій ложці вершкового і рослинного масла, 100 г свинячого сала, 4 маленькі цибулини, невеликий качан капусти, прянощі (петрушка, чебрець, лавровий лист, часточка часнику), шматочок копченого окосту, 4 сосиски. Капусту розрізати на чотири частини і варити протягом півгодини. Сало, подрібнене кубиками, обсмажити в суміші вершкового і рослинного масла. Сало вийняти і в тому ж жирі обсмажити шматки кролика до золотистого кольору. Потім додати цибулю, прянощі, зварену капусту, підсмажене сало, шинку, сосиски. Тушкувати на слабкому вогні без кришки протягом 1,5 ч. В кінці варіння блюдо остаточно заправити.
Кролик під соусом з пряними травами (холодний). Тушка молодого кролика, по 1 /2 чайної ложки чебрецю, кмину, гірчиці, 200 г сметани, 2 столові ложки рослинної олії, 1/2 чайної ложки борошна. Тушку рівномірно змастити густим шаром гірчиці, злегка обсмажити в олії, потім поставити варити на пару. Окремо в маленькій каструлі подрібнені в порошок трави змішати зі сметаною і борошном і нагріти, не доводячи до кипіння. Готового кролика нарізати на шматки і покласти на блюдо. В каструлю з соусом, додати сік, що утворився при варінні м'яса (при варінні на пару в каструлі під гратами не слід наливати багато води), помішуючи, щоб не допустити грудочок, заправити за смаком. Полити кролика цим соусом і охолодити.
Кролик в желе. Тушка молодого кролика, 3 столові ложки рослинної олії, по 3 маленькі цибулини і моркви, чебрець, лавровий лист, часточка часнику, 1/4 склянки коньяку, 3/4 л бульйону. Шматки м'яса злегка обсмажити в глибокій сковороді, додати нарізані цибулю і моркву, посолити, поперчити, потім покласти подрібнені прянощі і часник і залити гарячим бульйоном. Рідина повинна повністю покрити м'ясо. Сковороду накрити кришкою, вміст варити на слабкому вогні протягом 2,5 ч. Потім відокремити м'ясо від кісток, покласти в салатник, а в проціджений бульйон додати коньяк і залити їм кролятину. Салатник поставити в холодне місце. На наступний день холодець вийняти з форми і подати до Столу з салатом.


Додати коментар
Ім'я:*
E-Mail:
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *