Индри — зникаючий безхвостий лемур - цікаве про тварин

Рекламний блок

Индри — зникаючий безхвостий лемур

Индри — це безхвості лемури, що живуть у лісах Мадагаскару (великого острова біля узбережжя Африки).

Велику частину часу ці тварини проводять на деревах, харчуючись рослинністю. Вниз вони спускаються, щоб іноді поїсти землі, що сприяє травленню.

Живуть индри зазвичай невеликими сімейними групами, утвореними дорослої парою і її потомством. Щороку в травні самка народжує одного дитинчати. Малюки розвиваються повільно, проводять багато часу на материнській спині. У віці 42 тижнів вони починають пересуватися самостійно, але ссуть материнське молоко ще близько трьох місяців.

Відсутність хвоста не заважає индри тримати рівновагу.

Чорно-білі индри, стрибали на задніх лапах, нагадують маленьких чоловічків.

Інтенсивна вирубка лісів під сільське господарство призвела индри на грань вимирання.

Рекламний блок

Додати коментар
Ім'я:*
E-Mail:
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *